Je wordt nu doorgeleid naar de website van Santé Partners. De zorgorganisaties STMR en Vitras gaan samen verder onder één naam: Santé Partners. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft, blijft Santé Partners een vertrouwd adres in de regio.

Begrepen

Bestuurder Jef Mol van Santé Partners aanvaardt nieuwe baan

Per 1 januari zal Jef Mol stoppen als bestuurder van Santé Partners. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan als bestuurder van Thebe in Breda/Tilburg en omstreken. Jef Mol: “Deze kans is uniek en bijzonder voor mij, omdat ik de gelegenheid krijg om in mijn eigen woonomgeving te werken en daar bij te dragen aan alle opgaven waar we voor staan. Daarnaast vermindert het de reisafstand aanzienlijk, waardoor ik meer tijd met mijn gezin kan doorbrengen. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn tijd bij Santé Partners waarin ik zeer prettig heb mogen samenwerken met alle samenwerkingspartners, de Raad van Toezicht, mijn collega Anne-Marie Laeven en alle collega's binnen deze mooie organisatie.”

afbeelding Quote

Ik ben al mijn collega's van Santé Partners dankbaar voor de fijne en leerzame tijd.

De Raad van Toezicht en collega-bestuurder Anne-Marie Laeven zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet voor Santé Partners. Guus van Montfort (voorzitter Raad van Toezicht): “Jef Mol heeft samen met Anne-Marie Laeven en alle andere collega’s de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt in de versterking van de organisatie. Zoals het vervolmaken van de fusie, een nieuwe strategie, regiosturing, nieuwe kwaliteitsstructuur en de start van professionele zeggenschap. De Raad van Toezicht wenst Jef Mol alle goeds toe in zijn verdere loopbaan.”

Inmiddels is de procedure voor de opvolging van Jef Mol in gang gezet.

contact afbeelding
achtergrond floaty
“Wij helpen je graag verder!”
“Wij helpen je graag verder!”
Sluiten

Heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze experts

“Wij helpen je graag verder!”
contact persoon mobiel
contact persoon desktop