In balans

Voor de diensten gelden uiteenlopende tarieven en bepaalde onderdelen zijn zelfs gratis. Als u een aanvullende zorgverzekering heeft, krijgt u soms de kosten (deels) vergoed. Een aantal diensten is alleen voor VitrasPas-houders beschikbaar.

VitrasPas-houders krijgen 10% tot 30% korting op de normale tarieven. Lees hier welke voordelen de VitrasPas nog meer biedt. Aanmelden voor de VitrasPas kan online via het aanmeldformulier. U mag het formulier ook printen en naar ons opsturen of inscannen en naar ons mailen. Beschikt u niet over een printer? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Voedingscoach aan huis

Op een succesvolle manier afvallen en een gezond gewicht bereiken kan een hele uitdaging zijn. Met begeleiding van een BGN-voedingscoach kunt u op een verantwoorde manier gewicht verliezen zonder dieet.

Voedingscoach aan huis

Paardencoaching

Bij paardencoaching wordt het paard ingezet als hulpmiddel om je bewust te maken van eventuele blokkades, angsten, onzekerheden of pijnlijke ervaringen in je leven. Tevens voor de combinatie ouder en kind.

Paardencoaching