Bij u thuis diensten

Voor de diensten gelden uiteenlopende tarieven en bepaalde onderdelen zijn zelfs gratis. Als u een aanvullende zorgverzekering heeft, krijgt u soms de kosten (deels) vergoed. Een aantal diensten is alleen voor VitrasPas-houders beschikbaar.

VitrasPas-houders krijgen 10% tot 30% korting op de normale tarieven. Lees hier welke voordelen de VitrasPas nog meer biedt. Aanmelden voor de VitrasPas kan online via het aanmeldformulier. U mag het formulier ook printen en naar ons opsturen of inscannen en naar ons mailen. Beschikt u niet over een printer? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Maaltijdservice

Kan of wilt u niet zelf koken? De maaltijdservice bezorgt gezonde en lekkere maaltijden aan huis. We hebben een breed assortiment, ook voor vegetariërs en dieetwensen.

Maaltijdservice

Tuinonderhoud

Hulp bij snoeien, planten, bestrating, onkruid wieden, schoffelen, bemesten, vijver onderhoud, tuinmeubels reinigen of plantenverzorging tijdens vakantie. Met deze dienst staat uw tuin er weer netjes bij.

Tuinonderhoud

Klusser aan huis

Zoekt u een goede vakman of -vrouw voor kleine of grote klussen in huis of tuin? Of het nu gaat om een lekkende kraan, timmerwerk of dat u uw huis wilt laten schilderen.

Klusser aan huis

Paardencoaching

Bij paardencoaching wordt het paard ingezet als hulpmiddel om je bewust te maken van eventuele blokkades, angsten, onzekerheden of pijnlijke ervaringen in je leven. Tevens voor de combinatie ouder en kind.

Paardencoaching

Rijbewijskeuring

Deze (voor 75+ verplichte) medische keuring is bedoeld om senioren verantwoord en veilig aan het verkeer deel te laten nemen. Ook voor mensen met een gewijzigde gezondheidstoestand.

Rijbewijskeuring

Kleding aan huis

Heerlijk op uw gemak winkelen vanuit uw luie stoel. Dat kan met deze dienst. Een kledingconsulent presenteert en verkoopt dames- en/of herenkleding bij u aan huis. U heeft de keuze uit betaalbare mode van goede kwaliteit. Tegen een kleine vergoeding kan de kleding ook voor u vermaakt worden.

Kleding aan huis

Kapper aan huis

Wilt u graag een kappersbehandeling maar bent u niet mobiel? Of wilt u gewoon liever een behandeling thuis in uw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor u.

Kapper aan huis

Saar aan Huis

Saar aan Huis is er voor iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in en om het huis, in de meest brede zin. Bijvoorbeeld gezelschap houden of hulp bij lichte huishoudelijke taken.

Saar aan Huis

Schoonheidsspecialist aan huis

Ideaal als u graag een schoonheids- behandeling wilt maar niet mobiel bent. Of als u gewoon liever een behandeling in uw vertrouwde omgeving wilt. 

Schoonheidsspecialist aan huis

Manicure aan huis

Wilt u graag genieten van een heerlijke hand- en nagelbehandeling aan huis? Dan is onze manicure aan huis perfect voor u! Een verwenmoment voor uw handen en nagels. 

Manicure aan huis

Pedicure aan huis

Wilt u graag een behandeling van een pedicure maar bent u niet mobiel? Of wilt u gewoon liever een behandeling thuis in uw vertrouwde omgeving? Dan is de pedicure aan huis perfect voor u. 

Pedicure aan huis

Klassieke concerten

Voor een ieder (en diens vrienden, familie, mantelzorger) die eens wilt genieten van een indrukwekkend klassiek concert. Pianovirtuoos Jan Vayne en Dirigent Pieter Jan Leusink hebben een verassend klassiek programma samengesteld.

Klassieke concerten

Huishoudelijke hulp

Het zelf schoonmaken van uw huis kan soms best lastig zijn doordat dit bijvoorbeeld fysiek niet mogelijk is of door tijdgebrek. Met deze dienst kunt u toch genieten van een schoon en fris huis.

Huishoudelijke hulp

Personenalarmering

Vitras Personenalarmering biedt een eenvoudig hulpsysteem dat u in staat stelt langer zelfstandig te blijven wonen omdat u in noodsituaties altijd hulp kunt inroepen.

Personenalarmering

Belastinghulp aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Met de Belastinghulp aan huis weet u zeker dat uw Belastingaangifte goed wordt ingevuld en dat u krijgt waar u recht op heeft.

Belastingdienst aan huis

Voedingscoach aan huis

Op een succesvolle manier afvallen en een gezond gewicht bereiken kan een hele uitdaging zijn. Met begeleiding van een BGN-voedingscoach kunt u op een verantwoorde manier gewicht verliezen zonder dieet.

Voedingscoach aan huis

Opticien aan huis

Bent u toe aan een ander brilmontuur? Of heeft u het idee dat uw brillenglazen niet meer de juiste sterkte hebben? De opticien aan huis biedt uitkomst. Zo kunt u op uw gemak thuis een oogmeting laten doen. 

Opticien aan huis

Vakanties met extra zorg

Een weekendje fietsen in de bossen, een weekje naar de zon of een verre reis. Vitras biedt mooie vakantie arrangementen aan, ook  met extra zorg.

Vakanties met extra zorg

Direct contact

Heeft u interesse in één van de gemaksdiensten aan huis, zoals personenalarmering, maaltijdservice, pedicure of kapper aan huis aan huis? Bent u benieuwd welke voordelen u kunt behalen met de VitrasPas? Of heeft u een vraag over het magazine 'Bij u Thuis' voor abonnees? Neem dan contact op met Vitras Bij u Thuis:

t. 0900 - 82 123 82
e. bij-u-thuis@vitras.nl

Bekijk alle gemaksdiensten aan huis

Het verhaal van...