Cursussen en groepen

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen en groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers.

In deze workshop ga je aan de slag om je leven beter in balans te krijgen. Je krijgt handvatten aangereikt waardoor je kunt bepalen welke factoren jouw balans (regelmatig) verstoren en hoe je die balans weer kunt herstellen. 

Workshop Mantelzorg & Werk

In een kleine groep gaat u samen met anderen aan de slag met een gezonde leefstijl. U krijgt informatie over gezonde voeding, de mogelijkheden om meer te bewegen, etiketten lezen en u leert gezonde menu’s samen te stellen. 

Afvallen in vier stappen

Op een succesvolle manier afvallen en een gezond gewicht bereiken kan een hele uitdaging zijn, zeker na een zwangerschap. Het volgen van een streng dieet om af te vallen is vaak moeilijk vol te houden op de lange termijn. Met begeleiding van een BGN-gewichtsconsulent kunt u op een verantwoorde manier gewicht verliezen zonder dieet. U leert een verandering van leefstijl aan en bereikt en behoudt hierdoor het gewenste gewicht.

Help, hoe kom ik van mijn zwangerschapskilo’s af?

Op een succesvolle manier afvallen en een gezond gewicht bereiken kan een hele uitdaging zijn. Het volgen van een streng dieet om af te vallen is vaak moeilijk vol te houden op de lange termijn. Met begeleiding van een BGN-gewichtsconsulent kunt u op een verantwoorde manier gewicht verliezen zonder dieet. U leert een verandering van leefstijl aan en bereikt en behoudt hierdoor het gewenste gewicht.

Cursus Slank en fit 49+

Kleren maken de man en de vrouw! Op uw gemak voelen in kleding: dat is een goed begin van elke dag. Tijdens deze workshop gaan we op interactieve wijze samen horen, zien en doen wat kleur, pasvorm en stijl inhoudt en voor u persoonlijk betekent. 

Workshop Kleding en kleur

Internet biedt vele mogelijkheden en je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen. Echter valt het gebruik vaak tegen en ligt de tablet of computer ongebruikt in de kast. Om deze reden bieden wij u tablet/internet training.

Tablettraining

Soms neemt een probleem of een vraag je zo in beslag dat je denkt er niet uit te komen. Het is goed je te realiseren dat je er niet alleen voor staat. Je kunt zelf meer dan je denkt. De mensen om je heen, in jouw netwerk, kunnen op allerlei manieren ondersteuning bieden. Dat vraagt van jou dat je duidelijk krijgt wat je hulpvraag precies is, waar je eigen kracht ligt en wie de mensen zijn die je kunnen helpen. 

Groep 'Samen sterk met je eigen netwerk'

 

Dat wandelen goed voor ons is, weten we eigenlijk al lang. Niet alleen is het goed voor onze conditie maar het helpt ook spanning los te laten uit lichaam en geest. Daarnaast is samen wandelen ook nog eens heel gezellig. Wandel daarom met ons mee met onze nieuwe cursus Vitaal wandelen.

Cursus Vitaal wandelen

Uit onderzoek van de Harvard Universiteit is gebleken dat naarmate vrouwen make-up dragen ze door anderen meer worden gezien als capabel, competent en betrouwbaar. Het is bewezen dat vrouwen zich met make-up zelfverzekerder voelen. 

Cursus Make-up

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers. 

Cursussen en groepstrainingen voor...

Cursussen en groepstrainingen over...

Kosten
De kosten verschillen per cursus en groepstraining. Per cursus en groepstraining kunt u zien wat de kosten zijn.

Op een veel cursussen is er een korting voor VitrasPas houders en kan uw partner voor een speciale prijs meedoen. Bij cursussen en goepstrainingen op het gebied van gezondheid en preventie vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de kosten. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.