Steviger in je schoenen voor volwassenen

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen en groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers.

Soms neemt een probleem of een vraag je zo in beslag dat je denkt er niet uit te komen. Het is goed je te realiseren dat je er niet alleen voor staat. Je kunt zelf meer dan je denkt. De mensen om je heen, in jouw netwerk, kunnen op allerlei manieren ondersteuning bieden. Dat vraagt van jou dat je duidelijk krijgt wat je hulpvraag precies is, waar je eigen kracht ligt en wie de mensen zijn die je kunnen helpen. 

Groep 'Samen sterk met je eigen netwerk'

 

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers. 

Cursussen en groepstrainingen voor...

Cursussen en groepstrainingen over...

Kosten
De kosten verschillen per cursus en groepstraining. Per cursus en groepstraining kunt u zien wat de kosten zijn.

Op een veel cursussen is er een korting voor VitrasPas houders en kan uw partner voor een speciale prijs meedoen. Bij cursussen en goepstrainingen op het gebied van gezondheid en preventie vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de kosten. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.