Ouders en gezinnen

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen en groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers.

Cursus babymassage

Vrijwel iedereen vindt het fijn om een massage te krijgen. Dat geldt ook voor baby's. Niet alleen werkt een massage ontspannend waardoor slapen soms makkelijker gaat maar het heeft vele andere voordelen. Zo stimuleert massage bijvoorbeeld de spierontwikkeling en motoriek van uw baby en heeft het een positief effect op het immuunsysteem en de spijsvertering. Een cursus babymassage is dus niet alleen een heel fijn maar ook een heel zinvol cadeau voor uzelf en uw baby!

Cursus Babymassage

EHBO bij kinderen

Iedereen die jonge kinderen heeft of hen verzorgt weet dat kinderen nieuwsgierig zijn en stap voor stap de wereld om hen heen verkennen. Lekker buiten spelen, in bomen klimmen of rolschaatsen. Een ongeluk zit dan vaak in een klein hoekje. De cursus "EHBO bij kinderen" leert u hoe u risico’s in en om huis kunt verkleinen en wat u moet doen wanneer een ongelukje zich toch voordoet.

Cursus EHBO bij kinderen

EHBO bij kinderen

Iedereen die jonge kinderen heeft of hen verzorgt weet dat kinderen nieuwsgierig zijn en stap voor stap de wereld om hen heen verkennen. Een ongeluk zit dan vaak in een klein hoekje. Heeft u al eens de cursus EHBO bij kinderen gevolgd, dan weet u wat u in zo’n geval moet doen. Maar het is ook belangrijk om het geleerde jaarlijks te oefenen zodat uw kennis en vaardigheden op peil blijven. De "EHBO bij kinderen" herhalingscursus biedt u deze mogelijkheid.

Cursus EHBO bij kinderen (herhaling)

Het belangrijkste in de relatie met je kind is dat je contact houdt. Tijdens de puberteit is het hebben van contact niet meer zo vanzelfsprekend. Ouders krijgen soms het idee niet tot weinig tot hun kind door te kunnen dringen. Tijdens de training staat het herstel en onderhouden van een goed contact met je kind centraal. 

Groepstraining 'Beust omgaan met pubers'

Vitras Zwangerschapsgym

Gefeliciteerd met uw zwangerschap! Een goede én gezellige manier om u voor te bereiden op uw bevalling is door mee te doen aan een zwangerschapscursus. Of u nu zwanger bent van uw eerste kindje of al meerdere kinderen heeft, deze zwangerschapscursus zorgt ervoor dat u met vertrouwen uw bevalling tegemoet ziet.

Zwangerschapscursus

Direct contact

Heeft u een vraag over één van de cursussen van Vitras? Neem dan contact op met het Cursusbureau: 

0900 - 82 123 82 (ma-do 08:30-14:30u)
cursusbureau@vitras.nl

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers. 

Cursussen en groepstrainingen voor...

Cursussen en groepstrainingen over...

Kosten
De kosten verschillen per cursus en groepstraining. Per cursus en groepstraining kunt u zien wat de kosten zijn.

Op een veel cursussen is er een korting voor VitrasPas houders en kan uw partner voor een speciale prijs meedoen. Bij cursussen en goepstrainingen op het gebied van gezondheid en preventie vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de kosten. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.  

Zie ook...