Senioren

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen en groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers.

Internet biedt vele mogelijkheden en je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen. Echter valt het gebruik vaak tegen en ligt de tablet of computer ongebruikt in de kast. Om deze reden bieden wij u tablet/internet training.

Tablettraining

Dat wandelen goed voor ons is, weten we eigenlijk al lang. Niet alleen is het goed voor onze conditie maar het helpt ook spanning los te laten uit lichaam en geest. Daarnaast is samen wandelen ook nog eens heel gezellig. Wandel daarom met ons mee met onze nieuwe cursus Vitaal wandelen.

Cursus Vitaal wandelen

Gezonde spanning helpt ons in actie te komen en ideeën vorm te geven. Wanneer er echter te lang spanning wordt ervaren en de periodes van onstpanning te kort zijn of ontbreken, dan kan dit negatieve gevolgen hebben voor ons lichaam en onze geest. De cursus 'Ontspannen en handmassage' richt zich dan ook op het herkennen en verminderen van spanning.

Cursus Ontspannen en handmassage

Cursus Train je brein

Vergeet u namen, kunt u niet op woorden komen of loopt u wel eens naar een ruimte om iets te pakken en bent u vergeten wat het was? Of zou u op een zeer effectieve manier uw geheugen en concentratievermogen wil verbeteren of willen weten wat u kunt doen om uw hersenen fit te houden? Dan is deze cursus een aanrader voor u.

Cursus Train je brein!

Cursus Zieken verzorgen thuis

Voelt u zich wel eens onzeker bij het lopen en vraagt u zich daarbij af of u in wisselende situaties over voldoende evenwicht beschikt om vallen te voorkomen? Of hebt u nog wel een goede balans, maar wilt u graag tips en oefeningen ter voorkoming van vallen? Dan is deze cursus iets voor u. 

Cursus Valpreventie

Direct contact

Heeft u een vraag over één van de cursussen van Vitras? Neem dan contact op met het Cursusbureau: 

0900 - 82 123 82 (ma-do 08:30-14:30u)
cursusbureau@vitras.nl

Vitras organiseert regelmatig cursussen en groepstrainingen voor jong en oud. Bijvoorbeeld om gezonder te worden of te blijven of om steviger in je schoenen te staan. Deze cursussen groepstrainingen zijn er meermalen per jaar in het hele werkgebied van Vitras. Ze starten bij voldoende deelnemers. 

Cursussen en groepstrainingen voor...

Cursussen en groepstrainingen over...

Kosten
De kosten verschillen per cursus en groepstraining. Per cursus en groepstraining kunt u zien wat de kosten zijn.

Op een veel cursussen is er een korting voor VitrasPas houders en kan uw partner voor een speciale prijs meedoen. Bij cursussen en goepstrainingen op het gebied van gezondheid en preventie vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel van) de kosten. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.