Lopik

Vitras biedt thuiszorg, maatschappelijk werk, begeleiding en gerelateerde diensten in alle dorpskernen van Lopik. Maak kennis met onze teams en kijk wat Vitras u te bieden heeft.

Waarmee kunnen we u in Lopik van dienst zijn?

Kies één van onze diensten of professsionals

Teams in deze gemeente:

Team Lopik Oost

Telefoon: 

088 - 854 3220

Locatie(s): 

Beatrixplantsoen 1H, 3411 DA, Lopik

Bereikbaarheid: 

24/7 bereikbaar via 0900 - 82 123 82.

Team Lopik West

Zorg en Welzijn Lopik West Vitras

Telefoon: 

088 854 3220

Locatie(s): 

Beatrixplantsoen 1H, 3411 DA, Lopik

Bereikbaarheid: 

24/7 bereikbaar via 0900 - 82 123 82.

Vitras biedt:

Thuiszorg

Heeft u ondersteuning thuis nodig, bijvoorbeeld bij het wassen en aankleden of bij het innemen van uw medicijnen? De verzorgenden en verpleegkundigen van Vitras helpen u om zo lang mogelijk thuis te wonen en zo zelfstandig en comfortabel mogelijk te leven.

Thuiszorg

Maatschappelijk werk

Bent u het overzicht kwijt en weet u niet waar u moet beginnen of bij wie u moet aankloppen? De maatschappelijk werker helpt u op weg met een luisterend oor en praktische hulp zodat u snel weer grip heeft op uw situatie.

Maatschappelijk werk

Gespecialiseerde verpleging aan huis

Vitras biedt gespecialiseerd verpleegkundige zorg aan mensen met kanker, een ongeneeslijke ziekte, diabetes, hartproblemen, neurologische aandoeningen, wonden, longziekten en ouderdomsklachten. Een speciaal opgeleide verpleegkundige komt bij u aan huis voor advies, ondersteuning en instructie. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis of op verzoek van uw huisarts. 

Gespecialiseerd verpleegkundigen aan huis

Vitras van A tot Z

Vitras biedt thuiszorg, maatschappelijk werk, jeugdgezondheidszorg en gerelateerde diensten op het gebied van zorg, hulpverlening, advies, service, ondersteuning en hulpmiddelen. Wat dat allemaal inhoudt ziet u op deze overzichtspagina. 

Vitras van A tot Z

Locaties

Sociale kaart Lopik

Vitras organiseert 19 maart informatiemarkt over 'langer thuis wonen' in Lopik

Vitras nodigt inwoners van de gemeente Lopik uit voor een informatiemarkt over 'langer thuis wonen'. Deze markt vindt plaats op 19 maart van 13:30 tot 17.00 uur in Dorpshuis 'de Schouw' te Lopik. De markt wordt geopend door wethouder de heer J.R.C. van Everdingen.  
 
Het aanbod voor woningaanpassingen, hulpmiddelen en diensten om langer zelfstandig te wonen is groot. Zó groot dat het moeilijk is om de weg erin te vinden. Wat moet ik doen om thuis comfortabel oud te worden? Hoe kan ik zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Waar kan ik terecht voor informatie voor mijn ouders? Deze vragen beantwoorden we graag tijdens de informatiemarkt 'langer thuis wonen'. Verschillende aanbieders brengen innovatieve oplossingen waarmee u langer thuis kunt blijven wonen. U krijgt informatie over hulpmiddelen, ondersteuning, vitaliteit en woningaanpassingen. 
 
Vitras organiseert deze markt in overleg met de Gemeente Lopik. Vanuit Vitras wordt u te woord gestaan door verzorgenden en verpleegkundigen en een medewerker van de comfortdiensten aan huis (o.a. personenalarmering, valpreventie). Andere deelnemers zijn onder andere Fashion Plus (modeshow en verkoop), Plus van Velzen, Pulse en Veiligheid Regio Utrecht.
 
Ouderen en hun mantelzorgers die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met de medewerkers van Vitras via 088 – 854 32 20.