Mooi & verzorgd

Voor de diensten gelden uiteenlopende tarieven en bepaalde onderdelen zijn zelfs gratis. Als u een aanvullende zorgverzekering heeft, krijgt u soms de kosten (deels) vergoed. Een aantal diensten is alleen voor VitrasPas-houders beschikbaar.

VitrasPas-houders krijgen 10% tot 30% korting op de normale tarieven. Lees hier welke voordelen de VitrasPas nog meer biedt. Aanmelden voor de VitrasPas kan online via het aanmeldformulier. U mag het formulier ook printen en naar ons opsturen of inscannen en naar ons mailen. Beschikt u niet over een printer? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Manicure aan huis

Wilt u graag genieten van een heerlijke hand- en nagelbehandeling aan huis? Dan is onze manicure aan huis perfect voor u! Een verwenmoment voor uw handen en nagels. 

Manicure aan huis

Tandarts aan huis

Houd u gebit fris en gezond! Regelmatige controle van de tandarts draagt hier aan bij. Controle, gaatjes vullen en mondhygiënist in het comfort van uw eigen huis. 

Tandarts aan huis

Kapper aan huis

Wilt u graag een kappersbehandeling maar bent u niet mobiel? Of wilt u gewoon liever een behandeling thuis in uw vertrouwde omgeving? Dan is onze kapper aan huis iets voor u.

Kapper aan huis

Opticien aan huis

Bent u toe aan een ander brilmontuur? Of heeft u het idee dat uw brillenglazen niet meer de juiste sterkte hebben? De opticien aan huis biedt uitkomst. Zo kunt u op uw gemak thuis een oogmeting laten doen. 

Opticien aan huis

Tandtechniek aan huis

Een gebitsprothese die niet (meer) goed zit of kapot is, kan voor pijn en andere ongemakken zorgen. Onze tandtechnicus aan huis verzorgd reparaties en meet nieuwe protheses aan. 

Tandtechniek aan huis

Pedicure aan huis

Wilt u graag een behandeling van een pedicure maar bent u niet mobiel? Of wilt u gewoon liever een behandeling thuis in uw vertrouwde omgeving? Dan is de pedicure aan huis perfect voor u. 

Pedicure aan huis

Schoonheidsspecialist aan huis

Ideaal als u graag een schoonheids- behandeling wilt maar niet mobiel bent. Of als u gewoon liever een behandeling in uw vertrouwde omgeving wilt. 

Schoonheidsspecialist aan huis