Informatiebijeenkomst | Talentproject Dementie

Kom naar de informatiebijeenkomst van het Talentproject in Ontmoetingscentrum Zeist!

Tijdens de informatiebijeenkomst op dinsdag 20 juni a.s. 16:30-19:00 uur laten we zien wat het Talentproject te bieden heeft aan mensen met geheugenklachten. Dankzij dit project vinden deelnemers de betekenis van het leven weer terug; neemt het geloof in eigen kunnen toe; en worden er weer verhalen verteld aan de keukentafel. Daarnaast zorgt het Talentproject voor waardevolle sociale contacten buiten de deur. 

Programma informatiebijeenkomst

16:30 uur: inloop met muzikale omlijsting van het koor Eigenwijs.
17:00 uur: film over vrijwilligerswerk via DemenTalent en nabespreking.
17:30 uur: vrijwilligers met dementie vertellen over hun werk via het Talentproject Zeist.
18:00 uur: soep en broodjes.
18:30 uur: planning Talentproject komend jaar.
19:00 uur: afsluiting.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor mensen zonder dementie die mensen met dementie een gewaardeerde plek in de maatschappij willen geven. Bedrijven en organisaties die maatschappelijk betrokken willen ondernemen, andere maatschappelijke instellingen die vrijwilligers kunnen inzetten, doorverwijzers, pers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelding via onderstaand telefoonnummer of emailadres gewenst (vanwege catering), maar niet noodzakelijk. 

Doe mee met het Talentproject!

Er is dit jaar nog plaats voor 15-20 deelnemers met geheugenproblemen binnen het Talentproject. Bekijk de flyer voor meer informatie. Het Talentproject maakt onderdeel uit van een driejarig onderzoek van het VUmc te Amsterdam.

Ontmoetingscentrum Zeist | Bergweg 1, Zeist | 06 10974313 | oczeist@vitras.nl | vitras.nl/ontmoetingscentrum

Talentproject Dementie

Vitras op Twitter