In & om het huis

Voor de diensten gelden uiteenlopende tarieven en bepaalde onderdelen zijn zelfs gratis. Als u een aanvullende zorgverzekering heeft, krijgt u soms de kosten (deels) vergoed. Een aantal diensten is alleen voor VitrasPas-houders beschikbaar.

VitrasPas-houders krijgen 10% tot 30% korting op de normale tarieven. Lees hier welke voordelen de VitrasPas nog meer biedt. Aanmelden voor de VitrasPas kan online via het aanmeldformulier. U mag het formulier ook printen en naar ons opsturen of inscannen en naar ons mailen. Beschikt u niet over een printer? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.

Belastinghulp aan huis

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Met de Belastinghulp aan huis weet u zeker dat uw Belastingaangifte goed wordt ingevuld en dat u krijgt waar u recht op heeft.

Belastingdienst aan huis

Maaltijdservice

Kan of wilt u niet zelf koken? De maaltijdservice bezorgt gezonde en lekkere maaltijden aan huis. We hebben een breed assortiment, ook voor vegetariërs en dieetwensen.

Maaltijdservice

Rijbewijskeuring

Deze (voor 75+ verplichte) medische keuring is bedoeld om senioren verantwoord en veilig aan het verkeer deel te laten nemen. Ook voor mensen met een gewijzigde gezondheidstoestand.

Rijbewijskeuring

Huishoudelijke hulp

Het zelf schoonmaken van uw huis kan soms best lastig zijn doordat dit bijvoorbeeld fysiek niet mogelijk is of door tijdgebrek. Met deze dienst kunt u toch genieten van een schoon en fris huis.

Huishoudelijke hulp

Personenalarmering

Vitras Personenalarmering biedt een eenvoudig hulpsysteem dat u in staat stelt langer zelfstandig te blijven wonen omdat u in noodsituaties altijd hulp kunt inroepen.

Personenalarmering

Tuinonderhoud

Hulp bij snoeien, planten, bestrating, onkruid wieden, schoffelen, bemesten, vijver onderhoud, tuinmeubels reinigen of plantenverzorging tijdens vakantie. Met deze dienst staat uw tuin er weer netjes bij.

Tuinonderhoud

Klusser aan huis

Zoekt u een goede vakman of -vrouw voor kleine of grote klussen in huis of tuin? Of het nu gaat om een lekkende kraan, timmerwerk of dat u uw huis wilt laten schilderen.

Klusser aan huis

Saar aan Huis

Saar aan Huis is er voor iedereen die behoefte heeft aan zorg en ondersteuning in en om het huis, in de meest brede zin. Bijvoorbeeld gezelschap houden of hulp bij lichte huishoudelijke taken.

Saar aan Huis