Renswoude

Vitras biedt thuiszorg, maatschappelijk werk, begeleiding en gerelateerde diensten in Renswoude. Maak kennis met onze teams en kijk wat Vitras u te bieden heeft.

Waarmee kunnen we u in Renswoude van dienst zijn?

Kies één van onze diensten of professsionals

Teams in deze gemeente:

Team Renswoude Scherpenzeel

Telefoon: 

088 - 854 3290

Locatie(s): 

Vijverlaan 4 M, 3925 EM, Scherpenzeel

Bereikbaarheid: 

Iedere werkdag bereikbaar van 07:00 tot 23:00 uur via 088 - 854 32 90. Na 23:00 te bereiken op 0900 - 82 123 82.

Ons team bestaat uit enthousiaste, hardwerkende en gemotiveerde verpleegkundigen, VIG'ers , verzorgenden, thuisbegeleiders en maatschappelijk werkers.

Een team waarbij zorg voor de cliënt de hoogste prioriteit heeft. Dit draagt bij aan het zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen functioneren van de cliënt. Met aandacht voor de omringende mantelzorg, dagopvang en sociale omgeving. Een maatschappelijk werker kan u de helpende hand reiken door individuele gesprekken of groepstrainingen, zodat u zelf het leven weer aan kunt en stevig in uw schoenen komt te staan.

Een team met hart voor de zaak!
  

Vitras biedt:

Thuiszorg

Heeft u ondersteuning thuis nodig, bijvoorbeeld bij het wassen en aankleden of bij het innemen van uw medicijnen? De verzorgenden en verpleegkundigen van Vitras helpen u om zo lang mogelijk thuis te wonen en zo zelfstandig en comfortabel mogelijk te leven.

Thuiszorg

Maatschappelijk werk

Bent u het overzicht kwijt en weet u niet waar u moet beginnen of bij wie u moet aankloppen? De maatschappelijk werker helpt u op weg met een luisterend oor en praktische hulp zodat u snel weer grip heeft op uw situatie.

Maatschappelijk werk

Budget Advies Centrum (BAC)

Inwoners van Veenendaal, Rhenen en Renswoude met schulden kunnen voor vragen en advies over hun financiële problemen terecht bij het Budget Advies Centrum (BAC). 

Budget Advies Centrum

Gespecialiseerde verpleging aan huis

Vitras biedt gespecialiseerd verpleegkundige zorg aan mensen met kanker, een ongeneeslijke ziekte, diabetes, hartproblemen, neurologische aandoeningen, wonden, longziekten en ouderdomsklachten. Een speciaal opgeleide verpleegkundige komt bij u aan huis voor advies, ondersteuning en instructie. Bijvoorbeeld na ontslag uit het ziekenhuis of op verzoek van uw huisarts. 

Gespecialiseerd verpleegkundigen aan huis

Vitras van A tot Z

Vitras biedt thuiszorg, maatschappelijk werk, jeugdgezondheidszorg en gerelateerde diensten op het gebied van zorg, hulpverlening, advies, service, ondersteuning en hulpmiddelen. Wat dat allemaal inhoudt ziet u op deze overzichtspagina. 

Vitras van A tot Z

Locaties

Sociale kaart Renswoude