Schulden

Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Krijgt u aanmaningen, wordt uw telefoon of elektriciteit afgesloten? Staan er deurwaarders op uw stoep?

Als er te weinig geld binnenkomt om uw lasten te kunnen betalen, of als u teveel uitgeeft en dit moeilijk kunt veranderen, ontstaan financiële problemen. Soms kunt u ze zelf oplossen. Als dat niet meer lukt, kunt u hulp krijgen, meestal kosteloos.  

Wat kan Vitras doen?

Maatschappelijk werk

Bent u het overzicht kwijt en weet u niet waar u moet beginnen of bij wie u moet aankloppen? De maatschappelijk werker helpt u op weg met een luisterend oor en praktische hulp zodat u snel weer grip heeft op uw situatie. 

Begeleiding

Als door omstandigheden uw dagelijks leven ontregeld is geraakt, geeft de begeleider van Vitras u ondersteuning. Om uw ritme van dagelijkse taken weer op orde te krijgen en u te helpen uw problemen op te lossen.

Begeleiding

Budget Advies Centrum

Inwoners van Veenendaal, Rhenen en Renswoude met schulden kunnen voor vragen en advies over hun financiële problemen terecht bij het Budget Advies Centrum (BAC). 

Budget Advies Centrum

Omgaan met geld

Heb je moeite met grip krijgen op je financiële situatie en het op orde krijgen van je administratie? Volg dan de cursus 'Omgaan met geld'. Het doel van deze cursus is beter uitkomen met je inkomen en inzicht krijgen in je financiële situatie. 

Groepscursus 'Omgaan met geld'

Vitras helpt bij financiële problemen

Direct contact

Bel 0900 - 82 123 82 of neem direct contact op met met een maatschappelijk werker in de buurt:
 
Vul uw plaatsnaam of postcode in.

Bent u inwoner van Veenendaal, Rhenen of Renswoude? Heeft u schulden of financiële problemen waar u op eigen kracht of met hulp van familie of vrienden niet meer uitkomt? Dan kan het Budget Advies Centrum u helpen met advies en begeleiding.

Onze medewerkers en vrijwilligers staan klaar om u te helpen. Van heldere antwoorden op uw vragen tot praktische ondersteuning bij de aanpak van uw (financiële) problemen. De dienstverlening wordt betaald door uw gemeente en is daarom gratis. 

Wilt u zien hoe Traject51, de weg naar een leven zonder financiële zorgen, werkt? Klik dan hier.

Het verhaal van...