VitrasPas

Profiteer en bespaar!

Wilt u profiteren van kortingen in onze Thuiszorgwinkels en kortingen op onze gemaks- en gezondheidsdiensten? Meld u dan aan voor VitrasPas! Voor slechts € 19,95 per gezin per jaar krijgt u:

  • 10% korting op vrijwel alle gemaksdiensten aan huis zoals maaltijdservice en pedicure;
  • 10% korting op al onze cursussen georganiseerd door het Vitras cursusbureau. Voor alle cursussen geldt bovendien een speciale partnerkorting;
  • 10% korting in de thuiszorgwinkels in NieuwegeinVeenendaal en Zeist;
  • Gratis het eerste half jaar krukken lenen;
  • Drie keer per jaar het Vitras magazine 'Bij u thuis' boordevol tips en informatie thuisbezorgd; 
  • Korting op uw zorgverzekering als u verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea, Avero Achmea, Menzis of VGZ

Voorwaarden

U kunt de VitrasPas bestellen als u woont in het werkgebied van Vitras. De VitrasPas is één jaar geldig van januari tot en met december en kan op elke gewenste datum ingaan. Leest u voor aanmelding de voorwaarden door.

Aanmelden

Aanmelden voor de VitrasPas kan op verschillende manieren. U kunt u aanmelden door op de button 'Aanmelden' te klikken en het digitale formulier in te vullen.

U kunt er ook voor kiezen om het aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en naar onderstaand adres te sturen of het ingevulde en getekende formulier scannen en mailen naar: bij-u-thuis@vitras.nl. Beschikt u niet over een printer en wilt u het aanmeldformulier graag per post ontvangen? Belt u ons dan even via telefoonnummer 0900 - 82 123 82. We sturen het aanmeldformulier graag toe.

Vitras
Afdeling Bij u thuis
Postbus 1235
3430 BE Nieuwegein

U ontvangt van ons nog per post een bevestiging van uw aanvraag. Vanaf dat moment kunt u gebruik maken van de vele kortingen.

VitrasPas 2017

Magazine Bij u Thuis

Kom naar de Gezondheidsmarkt!


Op de Gezondheidsmarkt van Medipoint | Vitras maakt u op een bijzondere manier kennis met onze producten en diensten. Proef het assortiment van de Vitras Maaltijdservice, probeer onze praktische hulpmiddelen uit en luister naar inspirerende lezingen. Toegang is gratis!