Thuis na het ziekenhuis

RolstoelEen gebroken heup, gebroken been, gebroken knie of gebroken pols kan voor flinke beperkingen zorgen. Ook na een ingrijpende operatie bent u niet altijd direct de oude.

Het kan zijn dat u gezond genoeg bent om het ziekenhuis te verlaten, maar beperkt bent in uw bewegingen zoals bij aankleden en dagelijkse taken. Of dat u wonden heeft die niet zomaar genezen. 

Wat kan Vitras doen?

Thuiszorg

Heeft u ondersteuning thuis nodig, bijvoorbeeld bij het wassen en aankleden of bij het innemen van uw medicijnen? De verzorgenden en verpleegkundigen van Vitras helpen u om zo lang mogelijk thuis te wonen en zo zelfstandig en comfortabel mogelijk te leven.

Thuiszorg

Comfortdiensten

Als bepaalde zaken u moeite kosten of u er geen tijd voor heeft, kunt u gebruik maken onze Bij u thuis diensten, bijvoorbeeld om u te ondersteunen bij huis- en tuinonderhoud.

Bij u thuis diensten

Wondverpleegkundige

De wondverpleegkundige komt aan huis en biedt begeleiding, advies, instructie en voorlichting over de wond- of stomazorg. Ook besteedt de gespecialiseerd verpleegkundige aandacht aan uw leefstijl, de behandeling en de gevolgen daarvan. De wondverpleegkundige vormt de schakel tussen de huisarts en de specialist en coördineert alle zorg, ook wanneer er mantelzorgers betrokken zijn.

Wondverpleegkundige aan huis

Maaltijd aan huis

Kan of wilt u niet zelf koken? De maaltijdservice bezorgt gezonde en lekkere maaltijden aan huis. We hebben een breed assortiment, ook voor vegetariërs en dieetwensen.

Maaltijdservice

Hulpmiddelen

Waarom Vitras?

Vitras beschikt over zeer deskundige verpleegkundigen en verzorgenden met veel ervaring op het gebied van uw aandoening. Ze hebben veel contact met huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners in uw buurt. Zij weten daardoor goed de weg, onderhouden contact met uw huisarts en ziekenhuisarts, en kunnen u goed adviseren en verwijzen als dat nodig is. Bij Vitras kunt u bovendien ook terecht voor hulpmiddelen, cursussen en gemaksdiensten die u helpen langer zelfstandig te blijven. 


Contact

0900-82 123 82   maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur

Bent u of gaat u naar huis na een operatie in het ziekenhuis, en wilt u meer weten over uw situatie en hoe de Vitras u hierin kan ondersteunen? Neem dan contact op met de wijkverpleegkundige in uw buurt om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken. Kies uw gemeente:

Verwijzer

Voor de patiënt is het vaak prettig om zo snel mogelijk weer thuis te zijn. Het kan echter zijn dat u zich zorgen maakt over de zelfredzaamheid van uw patiënt, of dat u graag een professioneel oogje in het zeil wilt houden. De verplegenden en verzorgenden van Vitras zijn ervaren en deskundig en vormen een vitale schakel tussen het ziekenhuis, de huisarts, de patiënt en de mantelzorgers. Ook kunt u gespecialiseerd verpleegkundige  inschakelen voor een huisbezoek na opnamen. 

Direct contact

Bel 0900 - 82 123 82 of neem direct contact op met met het team zorg en welzijn bij u in de buurt:
 
Vul uw plaatsnaam of postcode in.

Het verhaal van...