Wat kan Vitras voor verwijzers betekenen?

Vitras is een professionele, betrouwbare dienstverlener met een breed aanbod van zorg, hulpverlening, advies, servicediensten, ondersteuning en hulpmiddelen. Uw patiënt staat bij ons voorop, of dat nu een pasgeborene is of iemand die zijn laatste levensdagen ingaat. Niet alleen voor (specialistische) medische zorg, maar ook voor welzijns- en maatschappelijk werk kunt u bij ons terecht.

Op uw verwijzing neemt Vitras alle zorg uit handen, op locatie of bij uw patiënt thuis. Om uw patiënt in alle levensfasen en bij alle zorgvragen van dienst te kunnen zijn, hebben we sterke partnerschappen opgebouwd met ziekenhuizen en zorgprofessionals in de buurt. Zo kan Vitras niet alleen elementaire basiszorg bieden, maar ook ziekenhuisverplaatste zorg of complexe ketenzorg.

Vitras is dichtbij en deskundig. Onze medewerkers, zoals de wijkverpleegkundigen en begeleiders, vormen een vitale schakel tussen u, de verwijzer, andere zorgverleners en de patiënt. Vitras biedt ook praktijkondersteuning op flexibele basis.

Waarom Vitras?

Vitras is een deskundige zorgpartner in de provincie Utrecht. Met teams in de wijken in Bunnik, De Bilt, Houten, Lopik, Nieuwegein, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, IJsselstein en Zeist leveren wij de zorg altijd dichtbij. De patiënt staat bij Vitras centraal. Zo veel mogelijk spelen onze medewerkers in op zijn wensen en behoeften. Ook betrekken we, zo mogelijk, het eigen netwerk bij de zorg. Vitras staat voor kwaliteit, korte lijnen en snel handelen. Wij zetten de behandeling voort die in het ziekenhuis of door de verwijzer is gestart.

Direct contact

Heeft u een patiënt die u wilt doorverwijzen voor hulpverlening? Bel dan 0900 - 82 123 82. Als het nodig is, kan Vitras meestal dezelfde dag nog een hulpverlener inschakelen die contact opneemt met uw patiënt. 

 

Wat kan Vitras betekenen voor...

Governance en verantwoord bestuur